Monday, January 15, 2018

ABOUT REINCARNATION

συμβαίνουν αυτά τα συμβάντα στα παιδιά; Με ψευδείς αναμνήσεις:


1: Ένα μικρό παιδί κοιμάται.

2: Οι ψεύτικες προηγούμενες μνήμες ζωής τοποθετούνται στο μυαλό του παιδιού.

3: Το παιδί ξυπνά και σκέφτεται ότι είναι στην πραγματικότητα κάποιος άλλος. Το παιδί το σκέφτεται έτσι: "Ήμουν άλλος στην προηγούμενη ζωή μου, μια μέρα που πέθανα, και τώρα γεννήθηκα ξανά, είχα μια άλλη οικογένεια, είχα μια γυναίκα και τρία παιδιά, ζούσαμε στην Μπανγκόκ. . " 

4: Αυτό το παιδί τους λέει στους ενήλικες. Αυτό το παιδί δεν βρίσκεται, ακόμη και δείχνει την τοποθεσία του παλιού οικογενειακού σπιτιού κ.λπ. Αυτά ελέγχονται και επιβεβαιώνονται.

5: Μερικοί ηλικιωμένοι το πιστεύουν. Στη συνέχεια δημοσιεύουν βιβλία που υποστηρίζουν το δόγμα της μετενσάρκωσης. 

6: Οι άνθρωποι πιστεύουν στη μετενσάρκωση από τα κόλπα του, DEVILS.

---

2 Κορινθίους 2: 11  
έτσι ώστε να μην μπορούμε να υπερβούμε * τον Σατανά, γιατί δεν αγνοούμε τα σχέδιά του. *
---

Αυτή η μέθοδος είναι παρόμοια με την εμφάνιση ειδικών ονείρων. Οι δαίμονες χρησιμοποιούν γι 'αυτό μικρά παιδιά. Επειδή είναι πιο βολικό να πείσουμε τους ανθρώπους. Οι ενήλικες δεν είναι πολύ κατάλληλοι, επειδή αρχίζουν να το αμφισβητούν. Ήδη ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια και δεν είχαν τέτοιες αναμνήσεις και ξαφνικά εμφανίζονται τέτοιες αναμνήσεις. Αυτή η κατάσταση δεν είναι πολύ πειστική. Επιπλέον, άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν τι λένε αυτοί οι άνθρωποι. Μπορεί να πιστεύουν ότι είναι ψεύτες. Από την άλλη πλευρά, τα μικρά παιδιά είναι αφελείς και δεν μπορούν να πει ψέματα και οι ενήλικες το γνωρίζουν. Επιπλέον, τα μικρά παιδιά δεν έχουν αμφιβολίες σχετικά με αυτές τις μνήμες και μπορούν εύκολα να το πιστέψουν. Επιπλέον, τα γεγονότα και οι άνθρωποι στον τόπο που περιγράφουν δεν είναι φανταστικά.

Στην πραγματικότητα, ψεύτικες μνήμες σχηματίζονται ακόμα και στο μυαλό των ενηλίκων. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι έχουν ένα ψυχικό πρόβλημα και πηγαίνουν σε έναν θεραπευτή. Εάν όχι όλοι, κάποιοι θεραπευτές χρησιμοποιούν την ύπνωση ως θεραπευτικό εργαλείο. Θέλουν να δουν το υποσυνείδητο να σκέφτεται ότι τα ψυχολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν από ένα γεγονός στο παρελθόν. Έτσι, η ύπνωση εφαρμόζεται στον ασθενή. Η ύπνωση και ο διαλογισμός είναι το ίδιο πράγμα. Η διαφορά είναι αυτή: Ο διαλογισμός γίνεται μόνος του, και η ύπνωση γίνεται με τη βοήθεια κάποιου άλλου. Αυτά δεν είναι η τελευταία στάση. Αυτά είναι φάση μετάβασης κατά την είσοδο σε μια έκσταση. Η Trance είναι η τελευταία στάση και υπάρχει ένας κινηματογράφος δίπλα στην τελευταία στάση. Παίζονται τρισδιάστατες ταινίες. Έτσι το όνομα του κινηματογράφου είναι το ΘΕΑΤΡΟ DREAM. Επειδή οι τρισδιάστατες ταινίες εμφανίζονται τόσο πραγματικές.

Εν τω μεταξύ, τι συνέβη με τον ασθενή; Ο ασθενής πέρασε; Ο ασθενής έχει πάει τώρα σε αυτόν τον κινηματογράφο. Ο ασθενής κινείται επί του παρόντος στην ταινία. Η ασθενής βλέπει τη δική της ζωή στην ταινία. Πήγε στην παιδική της ηλικία. Ζει τώρα μερικά από τα χειρότερα γεγονότα. Αυτό αρκεί, τώρα αρχίζει να στρέφεται προς το παρόν. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Οι ψεύτικες κακές μνήμες έχουν αποθηκευτεί στο μυαλό. Το Trans έχει τελειώσει. Ο ασθενής ήταν κατάσταση ύπνου-αφύπνισης. Είναι τώρα άγρυπνη.

Ασθενής και Therapis Αλήθεια, επειδή δεν ήταν στο υποσυνείδητό σας πριν. Τους καταγράψαμε κατά τη διάρκεια της έκστασης. Προσθέσαμε τους να σας βασανίζουν. 
Ο Χριστός κατέκτησε το θάνατο όχι με απελευθέρωση από το σώμα αλλά με την ανάσταση και την αθανασία των σωμάτων.Το δόγμα του κάρμα και της μετενσάρκωσης ακυρώνει το μυστήριο του Χριστού σωτηρία. Ενώπιον του αιώνιου Δικαστή θα σταθεί ο άνθρωπος όχι μόνο ως ψυχή αλλά και ως το δόγμα της μετενσάρκωσης, που εκτιμά αρνητικά το σώμα, όχι μόνο να ακυρώσει την ελπίδα στον Χριστό Χριστιανό, αλλά και την αίσθηση της θεϊκής λατρείας, τον βασικό σκοπό της Ευχαριστίας - ποιο είναι το σημείο να υποφέρω σε αυτή τη ζωή, αν έχετε δεν θυμάμαι τα προηγούμενα λάθη της ζωής σας, ποιο είναι το όφελος από εσάς σε αυτή τη ζωή και πρέπει να έρθετε και πάλι, έχοντας το ίδιο πράγμα για μια στιγμή, HELLO IT '

No comments:

Post a Comment